Tositarina naisten yrittäjyystahdosta vuonna 2024

Tässä on karkea  ja innovoiva pätkä kolmesta naishenkilöstä, jotka perustivat laatufirman Suomeen, jonka nimi ei merkitse vielä, ”Innovate Solutions”, mutta se jo on.*

*Yrityksen nimi on kuvitteellinen, tarina on totta. Joten let’s go likat.

naiset yritysNäiden naisten nimet ovat Anna, Maria ja Laura. Nämä kolme naista ovat ystäviä ja jakavat intohimon yrittäjyyttä kohtaan. He päättävät yhdistää voimansa ja luoda yrityksen, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja nykypäivän teknologiahaasteisiin.

Anna on visionääri ja luova ajattelija. Hänellä on vahva tausta tietotekniikassa ja digitaalisessa suunnittelussa. Hän uskoo vahvasti teknologian voimaan ja sen mahdollisuuksiin muuttaa maailmaa. Anna tuo yritykseen idearikkauden ja innovatiivisen ajattelutavan.

Maria sellaisenaan

Maria on analyyttinen ja tarkkanäköinen. Hänellä on vankka kokemus projektinhallinnasta ja liiketoimintastrategioista. Maria ymmärtää markkinoiden tarpeet ja asiakkaiden odotukset. Hän tuo yritykseen järjestelmällisyyttä ja liiketoiminnallista näkemystä.

Maria on myös the boss tässä, vaikka koko kolmikko on kuin yhtä mimmipoweria, jota Laura tuo esille hyvin.

Laura – naisetkin rokkaa

Laura on viestinnän ammattilainen ja todellakin rock n roll tausta. Hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky rakentaa suhteita asiakkaisiin. Laura ymmärtää markkinoinnin voiman ja osaa viestiä yrityksen arvot ja palvelut tehokkaasti. Hän tuo yritykseen vahvan asiakaslähtöisyyden ja myyntiosaamisen.

Laura osaa myös sijoittaa ja ei pelkää sitä. Hän on oikeastaan vahvin kolmesta, vaikka ei sitä myönnä, muut kikattavat eli näin on päätetty.

Intohimo ja strategia

Kun kolme naista yhdistävät taitonsa ja ultravahvan intohimonsa, heillä on vahva perusta menestyvän yrityksen luomiseksi. He aloittavat strategisen suunnittelun ja tekevät markkinatutkimusta tunnistaakseen tarpeita, jotka heidän yrityksensä voi täyttää.

Nämä naiset huomaavat, että monet yritykset kamppailevat digitalisaation ja teknologisten haasteiden kanssa, myös innovaatiosetelistä on puhuttu – eivät yhteistyössä sulassa sovussa tähän kyllä taipuneet. Tästä syntyi lopulta siis heidän visionaan tarjota räätälöityjä teknologisia ratkaisuja yritysten tarpeisiin.

Innovate Solutions keskittyy kehittämään ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka parantavat yritysten tehokkuutta ja tuottavuutta. Heidän ensimmäinen tuote on digitaalinen projektinhallintatyökalu, joka integroituu yritysten olemassa oleviin järjestelmiin. Tämä työkalu auttaa yrityksiä seuraamaan projektien etenemistä, jakamaan tietoa tiimien välillä ja optimoimaan resurssien käyttöä.

Anna ja tuotekehitys Mariaa väheksymättä

Anna vastaa tuotekehityksestä ja teknisestä toteutuksesta. Hän johtaa kehitystiimiä ja varmistaa, että tuote vastaa asiakkaiden tarpeita. Maria vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja toiminnanohjauksesta.

Hän varmistaa, että yritys toimii tehokkaasti ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Laura vastaa markkinoinnista ja myynnistä. Hän kehittää markkinointistrategian ja huolehtii siitä, että yritys tavoittaa oikeat asiakkaat ja luo vahvan brändin.

Innovate Solutionsin tiimi tekee kovasti töitä tuotteen kehittämiseksi ja lanseeraamiseksi markkinoille. Heidän korostaen innovatiivinen ja käyttäjäkeskeinen lähestymistapa saa positiivista palautetta asiakkailta. Yrityksen maine alkaa kasvaa, ja he saavat lisää asiakkaita eri toimialoilta ja liiankin nopsakkaa.

Laajennnus

Menestyksen myötä tämä vahvojen naisten yritys laajentaa palveluvalikoimaansa tarjoamalla räätälöityjä ohjelmistoja eri liiketoiminta-alueille. He kehittävät myös mobiilisovelluksia ja tekoälyratkaisuja vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin.

Innovate Solutionsista tulee menestysyritys (jota se on jo), joka työllistää yhä enemmän ammattilaisia.

Yritys laajentaa toimintaansa kansainvälisesti ja solmii kumppanuuksia muiden teknologiayritysten kanssa. Anna, Maria ja Laura ovat ylpeitä saavutuksistaan ja siitä, että he ovat luoneet menestyvän yrityksen yhdessä.

Yhdessä teimme: opetus teille ja kannustus

Kolme naista ovat osoittaneet, että intohimo, taidot ja yhteistyö voivat johtaa menestykseen liike-elämässä. Innovate Solutionsin tarina inspiroi muita naisia ja yrittäjiä unelmoimaan suurista ja luomaan oman menestystarinansa.

Unelmiin pitää hypätä ilman, että oli se ois sellanen clichee -tunne, ihan meidän kaikkien olit sitten nainen tai mies!” Annan kaunis lisäys, erittäin opettavaista vai mitä? Myös Laura halusi lisätä sanansa, mutta päättivät sulassa sovussa, että aika on ummessa.

Ei pidätä pelätä tai ajatatella, että miehet oisivat parempia, kuitenkin jokainen näistä nyökkäsi yhteisääneen ja tottahan tuo on.